Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam

Onze winkel ligt op 30 stappen van de Meent in Rotterdam en er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Uitgebreid
Van sommige wijnen zijn de hoeveelheden te beperkt om ze op de website te vermelden dus kom zeker even kijken in de winkel waar nog een kleine 400 wijnen meer te vinden zijn.  Daarnaast hebben we  een leuke selectie sterk en twee prachtige biermerken. Vind je het fijn om persoonlijk te bestellen of kan je iets niet vinden op de site, neem gerust even contact met ons op.

Persoonlijk
We adviseren je graag persoonlijk, dit doen we het liefst in onze winkel waar we alles kunnen laten zien en proeven. Maar je kunt ook gebruik maken van e-mail of de telefoon voor het juiste advies. Mochten we op dat moment bezig zijn met iemand in de winkel te helpen dan bellen we je graag terug.

Bezorgen
Uiteraard begrijpen we dat je niet altijd de mogelijkheid hebt om zelf wijn te vervoeren. We bezorgen daarom gratis thuis.

NIEUW
Bestel de wijnen vanuit de winkel en wij leveren de wijnen in overleg nog dezelfde dag (ook op zaterdag) thuis of op je werk. Leveringen vinden plaats van dinsdag t/m donderdag tussen 9.00 en 18.00 uur, vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur en zelfs op zaterdag avond tussen 17.00 en 19.00 uur. Deze leveringen vinden plaats in Rotterdam met onze eigen vertrouwde bezorger welke de wijnen op iedere plaats zet waar gewenst.  De wijnen worden nog dezelfde dag geleverd.

Proeven
Wij verzorgen regelmatig wijnproeverijen aan onze proeftafel in de winkel. Om de intieme sfeer te behouden, hanteren wij proefgroepen van maximaal 10 personen. Daarnaast kunnen wij op deze manier ook beter onze aandacht verdelen, wat het proeven ten goede zal komen. Indien er proeverijen op de agenda staan, zijn deze aan rechterkant van deze pagina te vinden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor meer informatie over nieuwe proeverijen.

Heb je zelf een (wijn-)thema of onderwerp waarin je graag een proeverij zou organiseren? Laat het ons weten! Wij hebben de kennis én de wijn in huis!

Exclusief
Zoek je iets in het exclusieve segment dan kunnen wij hier altijd onze contacten voor aanspreken en zoeken we graag met je mee.

Zakelijk
Relatiegeschenken of cadeau’s kunnen we in het geheel verzorgen, inclusief mooie verpakking, persoonlijke boodschap en wijnbeschrijving. Dit gebeurt snel en professioneel in Nederland en daarbuiten.

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
x

Meer wijn = meer korting

Bestel nú, want alleen deze twee weken geldt meer wijn = meer korting!

Van dinsdag 14 t/m maandag 27 augustus 2018 geldt de volgende korting in de winkel en online op al onze wijnen:

18 flessen = 5% korting
24 flessen = 10% korting
36 flessen = 15% korting

Lees de actievoorwaarden

(Kijk ook eens naar meer glas = meer korting)