Riedel - Microvezel glazendoek

Perfect voor het streepvrij drogen van Riedel glaswerk. Gebruik voor het beste resultaat 2 doeken; dit voorkomt breuk van het glas. Deze doek kun je reinigen door deze onder te dompelen in kokend water. Wassen met een wasmiddel laat zeepresten achter op de doek. Deze zeepresten maken vervolgens weer strepen op het glas. Onmisbaar voor helder, fonkelend kristal op tafel.
€ 14,90
Riedel glas De karakteristieken van een wijn komen tot uitdrukking in verschillende fases. Allereerst de kleur, de schakeringen van zowel voor rood, wit als rosé variëren van heel licht tot diep en intens. Er is de geur: de aroma’s die de wijn in het glas vrijgeeft. Dan de textuur, die het mondgev . . .

Meer over deze producent

Specificaties

Meer informatie
Inhoud 90
Wijnhuis Riedel glas
Land Oostenrijk

Details

De Riedel Microvezel glazendoek is een professioneel reinigingsproduct voor wijnglazen. Het is gemaakt van een microvezel materiaal dat zeer zachte en absorberende eigenschappen heeft. Dit maakt het ideaal voor het reinigen van delicaat glaswerk zonder krassen of beschadigingen te veroorzaken. De glazendoek is ook zeer duurzaam en kan meerdere malen worden gebruikt voordat hij vervangen moet worden. Het is eenvoudig te reinigen, en kan gewoon worden gewassen in de wasmachine. De Riedel Microvezel glazendoek is een must-have voor iedereen die van wijn houdt en op zoek is naar een professionele en efficiënte manier om wijnglazen te reinigen. Het zal helpen bij het behouden van de kwaliteit en smaak van de wijn, en zorgt voor een perfecte presentatie van het glaswerk.