WIJNKOPERIJ DE GOUDEN TON DEN HAAG

In het piepkleine winkeltje aan de Denneweg is weinig veranderd. De prachtige oude vloer en bewerkt plafond zijn er nog steeds. De wanden zijn vol met wijnrekken waar nu meer dan 500 prachtige wijnen uit alle hoeken van de wereld te koop zijn. Wat ook bleef is de sfeer van de eerste jaren. Hier wordt over wijn niet moeilijk gedaan. Het is een product om ons hart te verwarmen en dat weten de mensen in de winkel maar al te goed. De etalages wisselen wekelijks, er is zachte muziek en een espresso voor bezoekers.

Parkeer en besteltips:

Op de Denneweg zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Toch zijn we heel goed bereikbaar als u de volgende parkeertips gebruikt (alles op 1 minuut loopafstand):

  • Mauritskade
  • Het begin van de Frederikstraat
  • Nieuwe Schoolstraat
  • Hooikade

Wij lopen ook altijd graag met u mee naar de auto. Weet u al wat u wilt hebben? Bel ons 5 minuten van te voren. Wij zetten de order direct klaar zodat u voor de deur kan stoppen en binnen een minuut weer kunt vertrekken.

Bezorgen:

Heeft u geen tijd om langs te rijden? Wij bezorgen elke werkdag op afspraak tussen 13:00-18:00.

Heeft u oude wijnen in de kelder?

Behoort u tot de gelukkige wijnliefhebbers met een eigen wijnkelder? Of heeft u wijnen die opgeslagen liggen in een wijnkelder ergens anders? Wellicht wilt u wat van uw rijpere wijnen van de hand doen.

Wij hebben in onze klantengroep meerdere restaurants die naarstig op zoek zijn naar wijnen op leeftijd. Deze zijn in de reguliere handel haast niet meer te vinden en de restaurateurs beschikken meestal niet over de middelen om grote hoeveelheden wijnen gedurende tien jaar of meer weg te leggen.

Mocht u thuis, in de Cave Particulière of elders wijnen hebben, en u wilt wat verkopen of ruilen dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons te maken. Wij brengen u dan rechtstreeks in contact met de horeca ondernemer in kwestie. Of begeleiden de transactie van kop tot staart, al naar gelang uw wensen.

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Events

Er zijn op dit moment geen aankomende events voor deze winkel.