WIJNKOPERIJ DE GOUDEN TON OEGSTGEEST

In het oude stadshart van Oegstgeest ligt de gezellige Kempenaerstraat en ook onze vestiging van Wijnkoperij de Gouden Ton. Eigenaar Ian Wolbrink werkt sinds 2004 voor Wijnkoperij De Gouden Ton en heeft daardoor een hoop kennis van ons prachtige assortiment. In 2016 is hij in Oegstgeest begonnen. De knusse winkel biedt u meer dan 600 verschillende wijnkeuzes en een klein maar uniek assortiment met gedistilleerd. Ook is Ian een ambassadeur van Coravin.

Zijn persoonlijke wijnsmaak is gericht op Duitsland, Oostenrijk en de Bourgogne. U zult in de winkel deze wijnen ook rijk vertegenwoordigd vinden. Uiteraard is er in andere landen en gebieden een ruime variatie zoals u van ons gewend bent.

De meeste wijnboeren kent hij persoonlijk waardoor hij bij elke wijn iets leuks kan vertellen. Daarnaast heeft hij veel kennis van wijn en spijs en levert veel wijnen aan de lokale Horeca.

De winkel is ietwat modern ingericht met achterin een proefkamer tot 10 personen. In de winkel kan er op verzoek een proeverij tot 20 personen verzorgd worden.

Ook is er een ruime achtertuin voor proeverijen. De winkel is kindvriendelijk met een speelhoek en met mooi weer kunnen de kinderen zich ook in de achtertuin vermaken.

Parkeren in de Kempenaerstraat gaat via een blauwe zone. In de zijstraten kunt u gratis parkeren. Op vrijdag en zaterdag bent u altijd welkom om te proeven.

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 - 18:00
Woensdag 10:30 - 18:00
Donderdag 10:30 - 18:00
Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Events

Op dit moment zijn we druk met de verhuizing naar de Kempenaerstraat 13