WIJNKOPERIJ DE GOUDEN TON ROTTERDAM

Onze winkel ligt op 30 stappen van de Meent in Rotterdam en er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Persoonlijk

We adviseren je graag persoonlijk, dit doen we het liefst in onze winkel waar we alles kunnen laten zien en proeven. Maar je kunt ook gebruik maken van e-mail of de telefoon voor het juiste advies.

Bezorgen

Uiteraard begrijpen we dat je niet altijd de mogelijkheid hebt om zelf wijn te vervoeren. We bezorgen daarom gratis thuis, ook als u in de winkel uw keuze komt maken.

Proeven

Wij verzorgen regelmatig wijnproeverijen aan onze proeftafel in de winkel en wijnspijsdiners bij horeca klanten van ons.

Zie onze proefagenda voor alle leuke event’s en neem gerust contact op als u meer informatie wenst. We kunnen ook een mooie proeverij voor u persoonlijk samenstellen in overleg dit kan al vanaf 40,- pp met een minimum van 8 personen. Wenst u op locatie een proeverij te organiseren dan verwijzen we u graag door naar onze vaste partner die dit geheel kan verzorgen. Mail ons gerust uw aanvraag of verzoek.

Exclusief

Bent u op zoek naar wat exclusievere wijnen of heeft u graag persoonlijk advies van wat uitgebreidere aard dan maken we graag een afspraak met u op een tijdstip dat u uitkomt.

Zakelijk

Relatiegeschenken of cadeau’s kunnen we in het geheel verzorgen, inclusief mooie verpakking, persoonlijke boodschap en wijnbeschrijving. We maken altijd graag tijd voor u vrij om bijvoorbeeld uw kerst wijnen te selecteren of het ideale geschenk te vinden. Met onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij uw relatiegeschenk snel en professioneel verzenden in Nederland en ver daarbuiten.

We zien u graag in de winkel,

Met vriendelijke groet,
Joost en Emiel

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Events

Er zijn op dit moment geen aankomende events voor deze winkel.