Leuk dat je interesse hebt in RIEDEL glazen!

Dankzij LG en RIEDEL kun je tot €150,- cadeau krijgen op glazen!


Ontdek LG’s nieuwe, stijlvolle Amerikaanse koelkast die ronde, grote en heldere ijsbollen maakt en waarmee je thuis in je eigen keuken professionele drankjes kunt maken. De kwalitatieve kristal glazen van RIEDEL worden gekenmerkt door de mooie vormgeving, in het geval van het wijnglas druifspecifiek, zijn duurzaam en vaatwasser bestendig. Door deze mix geniet je thuis nog meer van je drankje!

Koop tussen 20 december 2021 en 30 januari 2022 één van de geselecteerde LG Amerikaanse koelkasten en ontvang een RIEDEL glazen voucher met een waarde oplopend tot wel €150,- cadeau.

Registreer je LG koelkast hier en claim je voucher: https://promo.deskservices.nl/nl-nl/21-0263

Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice via email: webshop@degoudenton.nl of per telefoon: 071-5683310

Klik hier voor een overzicht van alle producten en kies uit de speciaal door LG geselecteerde longdrink, tumblers, Gin&Tonic en/of wijnglazen.

Actievoorwaarden:

  • De voucher code is beperkt geldig t/m 31 augustus 2022.
  • De vouchercode geldt uitsluitend voor bestellingen op https://www.degoudenton.nl/lg , binnen het geselecteerde assortiment en zolang de voorraad strekt.
  • De vouchercode is eenmalig te gebruiken en dient dus in 1 bestelling in zijn geheel te worden verzilverd, indien er sprake is van een resterend saldo zal dit komen te vervallen.
  • Op de bestelling met vouchercode geldt gratis verzending.
  • Bij een bestelling hoger dan de voucherwaarde, wordt de waarde van voucher bij het afrekenen in mindering gebracht.
  •